Alergeni

PREPARATELE NOASTRE POT CONTINE UNUL SAU MAI MULTE DIN URMATOARELE INGREDIENTE CE FAC PARTE DIN GRUPELE RECUNOSCUTE DE ALERGENI.

Alergenii din alimente se pot incadra conform Directivei 2000/13/CE, in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;
2. Crustacee si produse derivate;
3. Oua si produse derivate;
4. Peste si produse derivate;
5. Arahide si produse derivate;
6. Soia si produse derivate;
7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);
8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate;
9. Telina si produse derivate;
10. Mustar si produse derivate;
11. Seminte de susan si produse derivate;
12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;
13. Lupin si produse derivate;
14. Moluste si produse derivate.

Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. In cazul in care sunteti intolerant/alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultati lista cu ingredientele continute de preparate si / sau intrebati personalul MR CATERING.

Va mulțumim pentru intelegere!